Over DVUA

Rob de Vries

DE VRIES URBAN ARCHITECTURE (DVUA BV) De stedebouwkundige,- en architectonische ontwerpen van DVUA kenmerken zich door heldere en eenvoudige inzichten, vormgegeven in ingetogen, krachtige en soms sculpturale beeldtaal waarmee de essentie van de opgave aan het licht komt. DVUA wil laten zien dat je met ruimte, programma, materiaal en een flinke dosis creativiteit binnen alle randvoorwaarde en regel, met alle betrokken partijen, tot verrassende gebouwen kunt komen. Deze gebouwen laten allemaal op hun eigen manier, de één met een knipoog, de ander met afkeer of verbazing hun relatie met “de maatschappij” zien. Wij zetten ons, met een groot netwerk van specialisten en onze eigen expertise op het gebied van architectuur, interieur, restauratie, bouwhistorie, herbestemming en renovatie, in voor onze opdrachtgevers.

Restauratie en herbestemming maakt een belangrijk deel uit van het werk, vaak gepaard met een onderdeel nieuwbouw wat voor de gelaagdheid van een gebouw belangrijk is.

Over DVUA

De Vries Urban Architecture (DVUA) is gevestigd in Alkmaar. Rob de Vries (Anna Paulowna, 1963) werkte van 1993 tot 1999 als projectleider bij 'De Architectengroep' in Amsterdam. In 1998 studeerde hij cum-laude af aan de academie van bouwkunst in Amsterdam. In 1999 startte hij als zelfstandig architect zijn eigen bureau.

Bezoek de kunstwebsite van Rob de Vries

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen? Stel ze via onderstaand formulier: